Alles over een uitvaart in Arnhem

Aster uitvaartzorg

'Wat op liefde is gebouwd, kent geen vergeten'

Ieder mens is uniek, en zo ook ieder afscheid. Van een intiem afscheid in een huiskamer tot een eigentijdse borrel: de mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven zijn tegenwoordig ongekend.

Voor ieders wens, en ieders budget, is het mogelijk om een stijlvol en passende uitvaart te verzorgen. Aster uitvaartzorg luistert naar uw uitvaartwensen, en neemt alle tijd om deze te realiseren.

Tessa Hendriks is het vaste gezicht van Aster. Als jonge en bedreven uitvaartverzorger heeft ze al vele diverse begrafenissen en crematies mogen verzorgen.
Samen met een hecht team verzorgt Aster uitvaarten die elk uniek van kleur zijn. Met een open en frisse blik op alle mogelijkheden die er zijn, willen we inspelen op alle persoonlijke wensen.

De werkzaamheden worden daarbij van A tot Z zelf uitgevoerd. We besteden geen werkzaamheden uit. Hierdoor wordt niet alleen onze betrokkenheid sterk vergroot, maar hebben nabestaanden tevens te maken met slechts één aanspreekpersoon.

Afscheid nemen van een dierbare kunt u maar eenmaal doen. Het is van het grootste belang dat het afscheid past: zowel bij de overledene als bij datgene wat hij of zij voor de nabestaanden heeft betekend. Tessa is gespecialiseerd in het ontwerpen van een unieke afscheidsceremonie. Vanuit een brede expertise kan ze, in nauw overleg met nabestaanden, een afscheid vormgeven die in sfeer, muziek, beeld en taal een weerspiegeling is van de overledene. Zo wordt de begrafenis of crematie een dankbare, unieke en troostrijke herinnering.


Wanneer er sprake is van een uitvaartverzekering, is dit geen enkel probleem. Iedereen is vrij om een eigen uitvaartondernemer te kiezen, ook wanneer men is verzekerd. Wij kunnen onze diensten rechtstreeks verrekenen met de verzekeraar: nabestaanden hebben hier geen omkijken naar. Het bijkomende voordeel is dat wij als kleinschalige onderneming aantrekkelijke scherpe tarieven aanbieden. Daardoor bent u bijna altijd goedkoper uit wanneer u een uitvaart door Aster uitvaartzorg laat verzorgen, in plaats van door een grote onderneming. Uiteraard doet dit geenszins af aan de kwaliteit van de begrafenis of crematie: Aster uitvaartzorg heeft alle tijd voor u en zet zich met hart en ziel in om de uitvaart volgens uw wens te laten verlopen.

Op onze website is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een begrafenis of crematie. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om persoonlijk kennis te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Contact

Bezoekadres  :  Rijksweg Zuid 56
6662KG  Elst
Postadres  :  Rijksweg Zuid 56
6662KG  Elst
E-mail  :  info@aster-uitvaartzorg.nl
Web  :  www.aster-uitvaartzorg.nl
Telefoon  :  06-41211199

Foto's: