Alles over een uitvaart in Arnhem

Tumulus uitvaartbegeleiding

Tumulus met een eigentijds en betrokken team dat goed kan luisteren en 'Naast u en Met u' afstemt hoe de uitvaart zal worden vorm gegeven.

Tumulus is een kleinschalige uitvaartonderneming die 'Naast u en Met u' vanuit Huissen door heel Nederland kan ondersteunen vóór of na een overlijden. Samen met u regelen wij alles rondom de uitvaart van uw naaste en geven we vorm aan een afscheidsbijeenkomst die recht doet aan zowel uw dierbare overledene als aan de nabestaanden.

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke wensen van een familie, waarbij wij hen alle ruimte en tijd zullen geven om het afscheid stap voor stap te laten 'groeien'. Kinderen hebben steeds onze aandacht en zullen we zoveel mogelijk betrekken bij alles wat er rond de uitvaart plaatsvindt. Wij kunnen thuis opbaren, maar ook faciliteren wij in Huissen onze Rouwhuiskamer waar in eigen sfeer en in alle vrijheid, zonder regels over bezoektijden, afscheid genomen kan worden. Wij hebben veel ervaring en expertise opgedaan in de afgelopen jaren en zullen u, met veel inlevingsvermogen en passie voor het vak begeleiden in die zo kostbare dagen na een overlijden. Zo maakt u met de steun van Tumulus nieuwe, troostende herinneringen in de schaduw van de dood.


Contact

Bezoekadres  :  Langestraat 52B
6851AS  Huissen
Postadres  :  Langestraat 52B
6851AS  Huissen
E-mail  :  info@tumulus.nl
Web  :  www.tumulus.nl
Telefoon  :  026 - 32 58 440

Foto's: