Alles over een uitvaart in Arnhem

Tumulus Uitvaart

Voor een warm, bijzonder afscheid

Naast u, Met u

Mijn naam is Cunera Schaapveld, gecertificeerd uitvaartbegeleider. Ik heb een zeker gemak ontwikkeld met de dood. Dat klinkt misschien raar, maar na het overlijden van mijn echtgenoot, broer, ouders en schoonouders, weet ik wat het is om nabestaande te zijn en hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen. Vanuit de regio Arnhem kan ik u door heel Nederland ondersteunen vóór of na een overlijden.

Samen met warmte, aandacht en elegantie

Na ons eerste contact, kom ik de overledene thuis verzorgen en opbaren of, als u dat liever heeft, breng ik de overledene naar de locatie die u wilt. Dat kan bijvoorbeeld mijn eigen, prettige Rouwhuiskamer zijn. Daarna bespreken wij uw wensen rondom de uitvaart: hoe? waar? wanneer? met wie? Samen zoeken wij naar de gebaren, woorden en muziek die bij de overledene en bij u passen. Rituelen die ‘eigen’ zijn. Wilt u dat ik tijdens het afscheid als ceremoniemeester en/of spreker optreed, dan doe ik dat graag.

Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen en ruimte te creëren, zorg ik voor een passende en persoonlijke uitvaart met aandacht voor detail. We ‘groeien’ zo naar een betekenisvol afscheid.

Helderheid over organisatie en financiën; mét of zonder verzekering

Alle beslissingen nemen we met aandacht en stap voor stap. Ik laat u steeds weten aan welke kosten u moet denken. Is er budget waarbinnen de uitvaart gerealiseerd moet worden? Dan houd ik daar rekening mee.

Wel of niet verzekerd? U kunt altijd bij mij terecht!

Dag en nacht bereikbaar

Werkend vanuit de regio Arnhem, begeleid ik ook plechtigheden buiten Gelderland. De afstand is nooit een probleem. Ik sta dag en nacht voor u klaar.

Ondersteuning vóór, tijdens en ná de uitvaart

Wilt u over een uitvaart van gedachten wisselen? Dan maak ik vrijblijvend en kosteloos een afspraak met u.

Ik help u bij elke stap, van het geven van de laatste zorg tot aan de begrafenis -of crematieplechtigheid. Éénzelfde persoon… dat voelt vertrouwd.

Na de uitvaart ondersteun ik u, als u dat wenst, bij zowel de administratieve als emotionele zorgen die er kunnen zijn.


Contact

Bezoekadres  :  Weverstraat 5
6851AC  Huissen
Postadres  :  Weverstraat 5
6851AC  Huissen
E-mail  :  info@tumulus.nl
Web  :  www.tumulus.nl
Telefoon  :  026 - 32 58 440

Foto's:

Overlijden in regio Arnhem melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206