Alles over een uitvaart in Arnhem

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Voor een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene, maar ook recht doet aan de gevoelens van de nabestaanden.

Afscheid nemen van een dierbaar persoon is vaak een ontzettend ingrijpende en verdrietige gebeurtenis. Om de draad van het leven weer op te pakken, is een goede rouwverwerking erg belangrijk. Op een passende en mooie manier afscheid nemen, draagt hieraan bij. Ik kan onmogelijk uw verdriet wegnemen, maar wel een belangrijke bijdrage leveren aan een mooi afscheid dat u troost en kracht biedt om verder te gaan met uw leven.

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming, waarbij ik uw vaste en vertrouwde aanspreekpunt ben én blijf vanaf het moment dat u contact met mij opneemt.
Samen met u regel ik de uitvaart, waarbij u bepaalt wat u zelf wilt doen en wat ik voor u mag regelen.
Een uitvaart die zowel recht doet aan de overledene, als ook recht doet aan de gevoelens van de nabestaanden, met bijzondere aandacht voor eventuele (klein)kinderen.

Enkele reacties van de families die ik heb begeleid:
“De uitvaart onder begeleiding van Natasja is zó gegaan zoals mijn schoonvader wilde en ook zó dat wij er als nabestaanden goed op terug kijken. De warme, vriendelijke en meelevende manier van werken van Natasja heeft ons veel goed gedaan in deze verdrietige periode. Heel veel dank hiervoor!”

“Natasja heeft ons geweldig bijgestaan bij het afscheid van mijn vader. Ze is sympathiek en doortastend, denkt mee en kan zich goed verplaatsen in andermans wensen. Mede door haar is het afscheid verlopen zoals ons dat voor ogen stond: persoonlijk en op maat gesneden.”

“Haar enorme betrokkenheid en de energie die zij uitstraalt, zorgden er voor dat ons afscheid van mijn lieve vrouw en fantastische moeder helemaal naar wens is verlopen. Iedereen was zeer enthousiast. Ondanks dat het voor ons een zeer trieste en emotionele dag was, was het ook een hele mooie dag. Met name door Natasja. Zeer bedankt voor alles.”


Ik word regelmatig vòòr het overlijden uitgenodigd door diegene die gaat sterven of zijn/haar familie om de uitvaartwensen te bespreken. De familie geeft dan vaak aan hoeveel rust dit geeft als men weet dat alles goed geregeld is. Bovendien is het heel waardevol om te weten wat iemand graag wil of juist niet wil na het overlijden en op de dag van de uitvaart.

Ongeacht of, hoe en waar u verzekerd bent, u kunt altijd bij mij terecht. U bent namelijk vrij om zelf een uitvaartondernemer te kiezen.

Voor meer informatie, kunt u mij bellen op 06 11596504 of bezoek mijn website www.natasjahuting.nl.


Contact

Bezoekadres  :  Wessel Couzijnhof 19
6836WB  Arnhem
Postadres  :  Wessel Couzijnhof 19
6836WB  Arnhem
E-mail  :  info@natasjahuting.nl
Web  :  www.natasjahuting.nl
Telefoon  :  06-11596504
Mobiel  :  06-11596504

Video Natasja Huting Uitvaartbegeleiding


Foto's:

Overlijden in regio Arnhem melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206